8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
- ο κόσμος μας
- προϊόντα
- διατροφική αξία
- συνταγές
- ιχνηλασιμότητα
Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στη συσκευασία:
Παρακαλούμε εισάγετε τον σωστό αριθμό LOT.νέαεπικοινωνίαζήστε την εμπειρίαελ
εκτυπώστε τη σελίδα
Χούμους
Χούμους
Χούμους
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30 λεπτά
Επίπεδο Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 5
Συστατικά
400 γρ. ρεβίθια βρασμένα
2-3 κ.σ. νερό από το βράσιμο
1-3 σκελίδες. σκόρδο (ανάλογα την ένταση που θέλουμε)
4 κ.σ. ταχίνι
χυμό από 1 μέτριο λεμόνι
1 γρ. κύμινο
Estate Π.Ο.Π. Κολυμβάρι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα από το λεμόνι
κόλιανδρο φρέσκο (ψιλοκομμένα φύλλα)
Μέθοδος Εκτέλεσης
Από το προηγούμενο βράδυ έχουμε βάλει τα ρεβίθια στο νερό να μουλιάσουν. Την επομένη τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να πάρουν βράση.
Ξαφρίζουμε, μειώνουμε την ένταση της φωτιάς και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι σχεδόν να λιώσουν.
Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στο μπλέντερ.
Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Γαρνίρουμε με πάπρικα, ξύσμα λεμόνι, φρέσκο κόλιανδρο και Estate Π.Ο.Π Κολυμβάρι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Εγκατάσταση Terra Creta
Κολυμβάρι Χανίων
Τ.Κ. 73006, Κρήτη, Ελλάδα
τηλ. κέντρο: +302824083340
e-mail: info@terracreta.gr
newsletter
@ 2024 Terra Creta • Designed by Ioannis Malikoutsakis • Developed by ennovate
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Εγκατάσταση Terra Creta
Κολυμβάρι Χανίων
Τ.Κ. 73006, Κρήτη, Ελλάδα
τηλ. κέντρο: +302824083340
e-mail: info@terracreta.gr
newsletter
Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.