8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
- ο κόσμος μας
- προϊόντα
- διατροφική αξία
- συνταγές
- ιχνηλασιμότητα
Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στη συσκευασία:
Παρακαλούμε εισάγετε τον σωστό αριθμό LOT.νέαεπικοινωνίαζήστε την εμπειρίαελ
Σπανακόπιτα
Σπανακόπιτα
Χορτοφαγικό πιάτο: Περιέχει γάλα και αυγά
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 60 λεπτά
Επίπεδο Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 12
Συστατικά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Αχνίζουμε τα πράσα σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό μέχρι να το πιούν.
Προσθέτουμε το 1/3 του ελαιόλαδου, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 3 περίπου λεπτά.
Προσθέτουμε το σπανάκι και αφήνουμε για 6-7 λεπτά να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο, τη φέτα, την τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί, αδειάζουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, γυρίζοντας τις άκρες προς τα μέσα.
Χαράζουμε τη σπανακόπιτα σε κομμάτια
Χτυπάμε τα αυγά με ελαιόλαδο που έχουμε κρατήσει και το γάλα και την περιχύνουμε.
Ψήνουμε στους 180οC σε αντιστάσεις για 1 ώρα, έως ότου ροδίσει καλά.
Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Εγκατάσταση Terra Creta
Κολυμβάρι Χανίων
Τ.Κ. 73006, Κρήτη, Ελλάδα
τηλ. κέντρο: +302824083340
e-mail: info@terracreta.gr
newsletter
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Εγκατάσταση Terra Creta
Κολυμβάρι Χανίων
Τ.Κ. 73006, Κρήτη, Ελλάδα
τηλ. κέντρο: +302824083340
e-mail: info@terracreta.gr
newsletter
Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.