
8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στη συσκευασία:
8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
Από το προηγούμενο βράδυ έχουμε βάλει τα ρεβίθια στο νερό να μουλιάσουν. Την επομένη τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να πάρουν βράση.
Ξαφρίζουμε, μειώνουμε την ένταση της φωτιάς και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι σχεδόν να λιώσουν.
Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στο μπλέντερ.
Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Γαρνίρουμε με πάπρικα, ξύσμα λεμόνι, φρέσκο κόλιανδρο και Estate Π.Ο.Π Κολυμβάρι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.