
8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στη συσκευασία:
8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
Αχνίζουμε τα πράσα σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό μέχρι να το πιούν.
Προσθέτουμε το 1/3 του ελαιόλαδου, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 3 περίπου λεπτά.
Προσθέτουμε το σπανάκι και αφήνουμε για 6-7 λεπτά να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο, τη φέτα, την τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί, αδειάζουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, γυρίζοντας τις άκρες προς τα μέσα.
Χαράζουμε τη σπανακόπιτα σε κομμάτια
Χτυπάμε τα αυγά με ελαιόλαδο που έχουμε κρατήσει και το γάλα και την περιχύνουμε.
Ψήνουμε στους 180οC σε αντιστάσεις για 1 ώρα, έως ότου ροδίσει καλά.
Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.