/
Ιχνηλασιμότητα

ιχνηλασιμότητα

Νέα αναζήτηση

Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στη συσκευασία:

Η αναζήτηση ήταν επιτυχής

Αριθμός LOT " "

εκτυπώστε τη σελίδα

Αγαπητέ επισκέπτη,

Η Terra Creta προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο πληροφοριών και διαφάνειας.

Από το 2006 έχουμε εγκαινιάσει ένα πρωτοποριακό σύστημα ιχνηλασιμότητας, με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδρομή κάθε προϊόντος μας, από τον ελαιώνα έως το κατάστημα.

Σε κάποια στάδια του συστήματος ιχνηλασιμότητας, χρησιμοποιούνται κωδικοί αντί για τα ονόματα των προμηθευτών και πελατών μας, για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν στην εταιρεία μας για κάθε νόμιμη χρήση.

Προϊόν 
Ημερομηνία Παραγωγής 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 
Εργοστάσιο 

Ενδεχομένως μία μεγάλη ποσότητα εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου να προέρχεται από περισσότερους του ενός ελαιώνες. Για λόγους απλούστευσης οι λεπτομέρειες που παρουσιάζουμε αφορούν ορισμένους από τους εμπλεκόμενους ελαιώνες και μόνο αυτούς που είναι πιστοποιημένης προέλευσης (ΠΟΠ/ΠΓΕ) και υψηλής παραγόμενης ποιότητας ελαιόλαδου. Στο σύστημά μας όμως συλλέγονται και διατηρούνται όλες οι σχετικές λεπτομέρειες για οποιαδήποτε νόμιμη χρήση.

Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας στην αυθεντική ποιότητα και γεύση της Terra Creta.

Συνθήκες έκθλιψης: Για όλες τις παρτίδες ελαιολάδου, φροντίζουμε οι θερμοκρασίες έκθλιψης να παραμένουν κάτω από 27oC, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της “Ψυχρής Έκθλιψης”, ώστε να διατηρούνται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, όλα τα φυσικά και ωφέλιμα συστατικά του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου που παράγουμε και τυποποιούμε.

Ελαιοτριβεία Παραγωγής
Περιοχή
Δοκιμή Αποτέλεσμα ΕΕ Μέγιστο Όριο
Οξύτητα 0.8%
DK 0.01
K270 0.22
K232 2.50
Αριθμός Υπεροξειδίων 20 meqO2/kg
Κηροί 250mg/kg
Οργανοληπτική Αξιολόγηση
Ελαττώματα N.D
Όσον αφορά τα φυτοφάρμακα, τους πλαστικοποιητές και τα βαρέα μέταλλα, αναλύουμε εκτενώς όλες τις παρτίδες ελαιολάδου μας και είμαστε βέβαιοι ότι όλα αυτά τα στοιχεία είναι πολύ κάτω από τα αποδεκτά διεθνή όρια.
 

Όλα τα υλικά συσκευασίας (μπουκάλια, τενεκέδες, καπάκια κλπ) ελέγχονται από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας κατά την παραλαβή.

Όλες οι λεπτομέρειες καταγράφονται στο σύστημά μας, αλλά για λόγους συντομίας δεν παρέχονται εδώ, ωστόσο, είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Νέα αναζήτηση

Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στη συσκευασία:

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούμε συντήρηση στο σύστημα αναζήτησης αριθμών LOT. Παρακαλούμε επιστρέψτε αργότερα.

Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.