
8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στη συσκευασία:
8ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Το Κρητικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο και καλύτερο! Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνεται σε καθημερινή
Έχουμε μουσκέψει τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ μέσα σε άφθονο νερό. Λίγο πριν το μαγείρεμα την επομένη τα ξεπλένουμε καλά.
Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο το κρεμμύδι, τα καρότα και τα κοτσάνια από το σέλινο.
Προσθέτουμε τα φασόλια και 2 λίτρα ζεστό νερό. Μόλις κοχλάσει χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την κονσέρβα με τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τον πελτέ, τα φύλλα του σέλινου και συνεχίζουμε το βράσιμο για 45-50 ακόμη λεπτά περίπου.
Τα τελευταία 10 λεπτά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Αν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος σωθούν τα υγρά, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα πάνω στο μάτι μέχρι να δέσει η γεύση της.
Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.