Επιλέξτε γλώσσα

Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε γυάλινη φιάλη Danai

Κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της παραγωγής του ελαιολάδου οτιδήποτε προέρχεται από το δέντρο επιστρέφει πάλι στη φύση. Σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής αυτού του θαυμάσιου

Κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της παραγωγής του ελαιολάδου οτιδήποτε προέρχεται από το δέντρο επιστρέφει πάλι στη φύση. Σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής αυτού του θαυμάσιου έξτρα παρθένου ελαιολάδου ακολουθούνται αυστηροί περιβαλλοντικοί κανονισμοί.

Το Έξτρα παρθένο Βιολογικό μας λάδι της σειράς Estate επιδεικνύει δελεαστικές γεύσεις ζεστού βουτύρου με πινελιές μαύρου πιπεριού.

Κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της παραγωγής του ελαιολάδου οτιδήποτε προέρχεται από το δέντρο επιστρέφει πάλι στη φύση αναδεικνύοντας το σε ένα πραγματικά οικολογικό προϊόν.

Τα φύλλα που απομακρύνονται κατά τη διαδικασία δίνονται για ζωοτροφή, το νερό που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του καρπού χρησιμοποιείται για ύδρευση των χωραφιών και η πυρήνα που μένει γίνεται καύσιμο για να θερμάνει το νερό του ελαιοτριβείου.

Δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα που να επιβαρύνουν τη φύση και την ελιά.

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε το περιβάλλον ανακυκλώνοντας αυτή τη συσκευασία.

Το ελαιόλαδο μας είναι το μόνο πλήρως ιχνηλατίσιμο στον κόσμο. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.terracreta.gr και ανακαλύψτε πως παρήχθη βήμα προς βήμα.
Διατίθεται σε σκούρα γυάλινη φιάλη των 250ml και 500ml.

 

CODE

PACKAGING

VOLUME

PCS / BOX

BOXES/ PALLET

LEVELS / PALLET

BOX WEIGHT

PALLET WEIGHT

PALLET HEIGHT/ CM

11.01.1147

Danai

250ml

12

168

6

6.2

1041

155

11.01.4795

Danai

500ml

6

180

5.55

999

185

designed & developed by Next Step