Επιλέξτε γλώσσα

Terra Creta Σειρά Estate

Το υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο μας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με περισσότερους από 700 παραγωγούς της περιοχής και μπορεί να μας εγγυηθεί ότι στη σειρά αυτή των προϊόντων μας, συνυπάρχουν όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά αλλά και η  κορυφαία γεύση του φρέσκου έξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Το ελαιόλαδο της σειράς Estate διατίθεται στις κατηγορίες Έξαιρετικό Παρθένο, ΠΟΠ Κολυμβάρι και Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο. Και οι τρεις κατηγορίες έχουν οξύτητα χαμηλότερη από 0.7%. Φυσικά είναι πλήρως ιχνηλατίσιμα "από τον ελαιώνα μέχρι το ράφι" και μέσα από την ιστοσελίδα μας

ΠΟΠ Κολυμβαρίου Έξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Προέρχεται από τα κτήματα της Terra Creta που βρίσκονται στην δυτική Κρήτη, ανάμεσα στο φαράγγι της Σαμαριάς και τις παραλίες του Κολυμβαρίου,  μια περιοχή με ιδιαίτερο μικροκλίμα για την καλλιέργεια και την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου.
Περισσότερα
Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε γυάλινη φιάλη Danai
Κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της παραγωγής του ελαιολάδου οτιδήποτε προέρχεται από το δέντρο επιστρέφει πάλι στη φύση. Σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής αυτού του θαυμάσιου
Περισσότερα
Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε Σπρέι
Η Terra Creta συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στον τομέα του ποιοτικού φαγητού παρουσίασε αυτό το νέο προιόν Το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε φιάλη ψεκασμού (Βιοh!) Ένας ιδανικός συνδυασμός 100% βιολογικού ελαιολάδου σε μία εύχρηστη και ασφαλή γυάλινη συσκευασία με ειδικά σχεδιασμένη φιάλη ψεκασμού.  Ένα μοναδικό εργαλείο για την (...)
Περισσότερα
'Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο σείράς estate
To Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο της σειράς Estate παράγεται από ελιές που καλλιεργούνται σε κτήματα της Terra Creta πάνω στις ηλιόλουστες βουνοκορφές της Κρήτης.
Περισσότερα
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της σειράς estate σε φιάλες ψεκασμού
Το γνωστό για την υψηλή του ποιότητα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Terra Creta, τώρα είναι διαθέσιμο και σε πρακτική συσκευασία με αντλία ψεκασμού.
Περισσότερα
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε διακοσμητική φιάλη
Ποιοτικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε μοναδική χειροποίητη φιάλη
Περισσότερα
designed & developed by Next Step