Επιλέξτε γλώσσα

Η φιλοσοφία και το όραμά μας

Η φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε πάνω σε μια γερή επιστημονική βάση σε κάθε βήμα της παραγωγής και να βασιζόμαστε στις αρχές της αυτονομίας, της πρωτοπορίας και της επιστημονικής έρευνας.

Αυτή η φιλοσοφία έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: ανώτερη ποιότητα, γεύση και πρωτοπορία. Αυτή είναι η φιλοσοφία που έχει καθιερώσει την παρουσία μας σε περισσότερες από 25 χώρες έως σήμερα. 

 Το εταιρικό μας όραμα είναι να έχουμε ικανοποιημένους καταναλωτές πρόθυμους να ξοδέψουν κάτι παραπάνω για προϊόντα που αναγνωρίζουν τα προτερήματα αλλά  και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.  Να έχουμε ικανοποιημένους αγρότες που να συνεργάζονται μαζί μας δουλεύοντας ακατάπαυστα για τη βελτίωση των καρπών που παράγουν και απολαμβάνοντας μια καλύτερη τιμή για το προϊόν τους. Να έχουμε μια αρκετά δυνατή εταιρεία που να μπορεί να γίνει η γέφυρα ανάμεσα στον απαιτητικό καταναλωτή και τον περήφανο εργάτη.

Στοχεύουμε στο να κάνουμε το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο της περιοχής του Κολυμβαρίου γνωστό σε όλο τον κόσμο και να παράγουμε  ένα εξαιρετικό προϊόν με ποιοτικά χαρακτηριστικά πέρα από τα συνηθισμένα. Ένα ελαιόλαδο του οποίου η ανώτερη ποιότητα θα αναγνωρίζεται από τον καταναλωτή ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα. Οι άνθρωποί μας είναι ένα αδιάσπαστο κομμάτι αυτής της προσπάθειας και ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ολόκληρη η ομάδα της Terra Creta, αισθάνεται ικανοποίηση από τη συνεισφορά της στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος.

designed & developed by Next Step